Plus500
Op dit moment raden wij deze broker niet aan. Kies een alternatief. Bekijk alternatieven

Bux X Review & ervaringen

Onze beoordeling over Bux X: 7.13 10

Online beleggen wordt tegenwoordig steeds populairder. Zo kun je ook kiezen uit veel online brokers, waar Bux een goed voorbeeld van is. Bux biedt 3 platforms aan en één daarvan is Bux X. Bux X is een aanbieder van CFD’s waarbij je kunt handelen of beleggen op beurzen wereldwijd. In deze review leggen we je uit hoe Bux X werkt en welke mogelijkheden ze hebben. Op deze manier weet jij waar je aan gaat beginnen!

Bekijk deze broker 75,9% van particuliere handelaren verliest geld bij het handelen in CFD's met deze dienstverlener. Het is belangrijk dat u de werking van CFD's goed begrijpt en dat u nagaat of het hoge risico op verlies voor u een probleem kan zijn.
Bekijk deze broker 75,9% van particuliere handelaren verliest geld bij het handelen in CFD's met deze dienstverlener. Het is belangrijk dat u de werking van CFD's goed begrijpt en dat u nagaat of het hoge risico op verlies voor u een probleem kan zijn. Etoro
Onze beoordeling over Bux X Eindoordeel: 7.13
Platform & Tools 7
Commissies en kosten 7
Beleggingsmogelijkheden 6
Klantenservice 7
Gebruiksvriendelijk 8
Storten & uitbetaling 7
Educatie 7
Mobiel beleggen 8
Etoro

Alle beleggingsmogelijkheden van Bux

Bux X is één van de beleggingsplatforms die Bux aanbiedt. Bux biedt namelijk 3 varianten aan, namelijk Bux X, Bux Zero en Bux Crypto.

  • Bux X: Bux X is de oudste app van Bux. Bij Bux X kun je handelen in CFD’s (Contracts for difference). Dit zijn derivaten van aandelen of ETF’s, wat betekent dat wanneer je een CFD koopt je geen aandeel bezit maar handelt in een derivaat van het aandeel. Met andere woorden dat je speculeert over de koers van een aandeel. Speculeer je dat het aandeel omhoog gaat en gaat de koers ook daadwerkelijk omhoog, dan maak je winst. Gaat de koers omlaag terwijl je speculeerde dat die omhoog ging maak je verlies.
  • Bux Zero: Bux zero is het trading platform van Bux voor het traden in aandelen en EFT’s (Exchange-traded fund). Het heet Bux Zero omdat de transactiekosten erg laag zijn voor de handelsproducten.
  • Bux Crypto: Bux Crypto is de nieuwste app van Bux en is gericht op het verhandelen van verschillende cryptomunten. Dit zijn digitale valuta waarmee tegenwoordig ook vaak betaald mee kan worden.

Hoe werkt Bux X?

Bux X is alleen te gebruiken via een mobiel apparaat en dus niet op een laptop of computer. Door te kijken tussen de categorieën, favorieten en gebruik te maken van de zoekbalk kun je eenvoudig zoeken naar het product waarnaar je opzoek bent en dus op wilt handelen. Wanneer je het product hebt gevonden kun je kiezen voor ‘koersstijging’ of ‘koersdaling’. Daarna kies je hoeveel je wilt inleggen en de hefboom die je wilt gebruiken.
Bij het handelen in CFD’s is de hefboomoptie echt een voordeel. Zo is de hefboom of te wel ‘Multiplier’ niet verplicht, maar kun je eventueel wel gebruiken. Deze optie kan namelijk je inleg vermenigvuldigen. Dus hoe hoger je hefboom hoe hoger je winst maar ook hoe hoger het risico dat je je geld kwijt raakt.

Verder heb je ook nog een trade en market order. Door gebruik te maken van een trade handel je meteen op de koers van dat moment en bij een market order vindt de trade pas plaats wanneer er een ingesteld koersdoel wordt geraakt.
Voor meer opties kun je naar ‘Profile’ en vervolgens op ‘Posities’ klikken. Hier vind je opties als Investering-mode, Flexibele multiplier, Alerts on price en Auto-close on price.

Vestigingsland: -
Adres: -
Telefoon: -
Bestaat sinds: -
Licentie: -
Gratis demo:

Beleggingsaanbod

Bux X biedt 257 CFD producten aan. Deze 257 CFD producten zijn verdeeld over 5 asset klassen, namelijk: Indices, Crypto, Commodities, Futures, Currencies en Stocks. Door het ruime aanbod heb je keus om te speculeren op vele populaire producten.

Accountmogelijkheden

Wanneer je een account aanmaakt bij Bux X begin je met een funBux account. FunBux is een virtuele valuta waardoor beginnende spelers geen risico lopen om geld te verliezen. Wanneer je met echt geld wilt investeren (met seriousBux) komt er een waarschuwing te voor schijn met hoeveel risico het met zich mee brengt. Het is namelijk erg belangrijk dat je weet hoe CFD’s werken voordat je er mee begint.

Geld opnemen en storten

Geld opnemen en storten gaat gemakkelijk door naar het groene scherm te gaan door op het %-teken te klikken onderaan op je scherm. Je hebt keus uit verschillende betaalmogelijkheden zoals iDeal, Mastercard, Visa of bankoverschrijving.

Klantenservice

Bux is gemakkelijk te bereiken door op de ‘Contact’ button te klikken. Hier kun je ze telefonisch bereiken via +31 (0)85 888 5505 of via de mail support-x@getbux.com.

Betrouwbaarheid

Bux is een veilige en daarmee ook betrouwbare broker. Ze maken gebruik van een Nederlandse licentie, namelijk AFM. De AFM controleert in de interne en externe processen van Bux. Zo zorgen ze ervoor dat er geen regels overtreedt kunnen worden en er dus niet opgelicht kan worden. Buiten Bux kan niemand toegang krijgen tot je gegevens doordat Bux goed beveiligd is tegen hackers. Verder waarschuwen ze je ook om veilig te beleggen.

Conclusie

Bux X is een betrouwbare broker die erg transparant is. Verder kun je in een korte tijd eenvoudig je inleg vermenigvuldigen door de hefboomoptie waardoor je erg veel geld kan verdienen. Bux X is geschikt voor beleggen op korte termijn en brengt zoals ook bij andere brokers veel risico’s tot verlies met zich mee. Verder is Bux X alleen te gebruiken op een mobiel apparaat wat een nadeel kan zijn als je dit niet erg fijn vindt. Al met al is Bux X een online broker die wij zeker aanraden!

Is Bux X iets voor u?Maak nu een account aan! Naar de website van Bux X 75,9% van particuliere handelaren verliest geld bij het handelen in CFD's met deze dienstverlener. Het is belangrijk dat u de werking van CFD's goed begrijpt en dat u nagaat of het hoge risico op verlies voor u een probleem kan zijn.
Specificaties

Gebruikers over Bux X

Bux X wordt door onze gebruikers gemiddeld beoordeeld met een: 0 / 10 0 reviews

Wat vind jij van Bux X?

Welke beoordeling zou jij Bux X geven?
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege de hefboomwerking een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen. Tussen 74-89% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD's. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD's werken en of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te lopen uw geld te verliezen.
Sluiten [x]
Beleggen in grondstoffen zoals gas, olie & tarwe? Beleg via een social trading netwerk van Etoro en profiteer van de kennis van anderen!
Bezoek Etoro!
Toch direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het Etoro social trading netwerk?