Plus500

Social Trading

Het is dé nieuwe manier van het betreden van de financiële markt voor investeerders en handelaren.  Er worden handelaren met elkaar in contact gebracht in een speciaal opgesteld netwerk, waarin zij hun standpunten en transacties delen. Doordat dit real-time gebeurt, kunnen beleggers deze informatie gebruiken en zullen hierdoor niet alleen meer technische of fundamentele beslissingen nemen, maar maken hierdoor ook sociale beslissingen. U kunt er dus voor kiezen als belegger om de sociale informatie te gebruiken en daarmee uw keuze bepalen of juist het gedrag van de andere (succesvolle) beleggers te kopiëren.

Etoro

Is er geld te verdienen met deze nieuwe manier van social trading?

Iedereen weet dat niet alle handelaren veel en regelmatig winst maken. Maar met dit sociale trading netwerk lukt het u wel om de succesvolle handelaren te vinden! Hierdoor kunt u hun gedrag heel gemakkelijk kopiëren, waardoor een rendement maken een stuk gemakkelijker wordt! Daarnaast hebt u op deze manier van traden ook nog een extra manier waarmee u geld kunt verdienen. Als u zelf een van deze handelaren bent, zorgt het social trading ervoor dat u ook nog een extra inkomstenbron hebt. Deze bron ontstaat doordat u uw trades deelt met anderen. Hoe beter u het doet, hoe meer mensen uw gedrag kopiëren, waardoor u meer geld kunt verdienen!

Wat biedt het u als handelaar?

Doordat de oprichters van dit sociale platform echte experts zijn, zijn zij een uitstekende gids om u wegwijs te maken in dit platform! Hoewel zij sterk geloven in het sociale aspect in deze handelsstrategie, zijn er bepaalde risico`s waarmee rekening gehouden moet worden tijdens het handelen. Iedereen die het overweegt om te investeren in het sociale trading network, adviseren wij om zich eerst te verdiepen in de basiselementen. Daarna kunt u via het social traden een goede strategie bepalen om zij je helpen in deze spannende nieuwe wereld! Probeer het gewoon een keer uit. Op dit moment is het social trading netwerk van Etoro verreweg het populairste platform. Etoro geeft u de mogelijkheid het platform gratis uit te proberen met een virtuele beleggingsrekening. Zo kunt u zonder inleg risicoloos eerst met alle ins en outs van het beleggingsproduct kennis maken. Probeer het dus nu.

Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Naar vergelijker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege de hefboomwerking een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen. Tussen 74-89% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD's. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD's werken en of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te lopen uw geld te verliezen. De prijzen van cryptovaluta kunnen sterk fluctueren. Daarom passen cryptovaluta niet bij alle beleggers. De handel in cryptovaluta staat niet onder toezicht van enige regelgevende EU-instantie.
Sluiten [x]
Beleggen in grondstoffen zoals gas, olie & tarwe? Beleg via een social trading netwerk van Etoro en profiteer van de kennis van anderen!
Bezoek Etoro!
Toch direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het Etoro social trading netwerk?