Plus500

Beleggen in suiker

Suiker is van oudsher een commoditie waar in Nederland veel in is belegt door oa de activiteiten van de WIC in Amerika in vroegertijden. Het product is een tijd uit de picture geweest maar is nu weer helemaal terug. Beleggen in suiker cfd's is mogelijk bij verschillende forex brokers. Suiker is aan te kopen per pond en de prijs ligt altijd rond de $30,- per eenheid. De prijs van suiker is de afgelopen jaren sterk gestegen, maar het tempo waarmee de stijging plaatsvindt is niet erg hoog.

Wanneer u geld wil verdienen door te beleggen in suiker is het dan ook aan te raden om direct tientallen ponden suiker per keer te kopen. Wanneer u wil gaan beleggen in suiker is het het verstandig om te gaan beleggen op de lange termijn. Net als bij mais zijn ook bij suiker de oogstverwachtingen van belang. Wanneer de oogstverwachtingen negatief zijn, zal dit een positieve invloed hebben op uw belegging in suiker. Andersom is het natuurlijk ook zo dat, wanneer de oogstverwachtingen goed zijn, de kostprijs van suiker daalt.

Naast beleggen in suiker zelf is het ook mogelijk om te beleggen in financiële producten die afhankelijk zijn van de suikerprijs. Dit wordt door de meeste brokers aangeraden. Door de ontwikkelingen op het gebied van de oogstverwachtingen te volgen kunt u snel en eenvoudig een goede inschatting maken over het tijdstip waarop u moet gaan beleggen en wanneer u uw belegging moet verkopen. Natuurlijk blijven er net als bij andere beleggingen risico`s van kracht. Bij suiker is een van de risico`s het weer en een andere oogst dan verwacht.

Online brokers waarbij beleggen in suiker mogelijk is

Beleggen in suker is net zoals het traditionele beleggen mogelijk bij verschillende bekende CFD brokers. Voorbeelden van online brokers zijn eToro en Plus500. Lees de broker reviews op onze website.

Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Naar vergelijker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege de hefboomwerking een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen. Tussen 74-89% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD's. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD's werken en of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te lopen uw geld te verliezen.
Sluiten [x]
Beleggen in grondstoffen zoals gas, olie & tarwe? Beleg via een social trading netwerk van Etoro en profiteer van de kennis van anderen!
Bezoek Etoro!
Toch direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het Etoro social trading netwerk?