Plus500

Beleggen in platina

Een interessant maar minder bekend edelmetaal / commodity om in te beleggen is platina. Platina vormt echter alleen een goede keuze om in te beleggen wanneer u over veel vermogen beschikt. Platina is namelijk een zeer zeldzaam materiaal, dat veel wordt gebruikt voor het maken van sieraden. Dit omdat platina niet kan roesten. Platina is echter een zeer kostbaar materiaal en dat maakt platina een interessante, maar ook vrij spannende belegging.

Etoro

Hogere koers fluctuaties

Beleggen in platina is namelijk een stuk risicovoller dan beleggen in andere edelmetalen. Het is dan ook niet aan te raden om in platina te beleggen wanneer u een beginnende trader bent. De prijzen van platina liggen vrij hoog en de koersen fluctueren veel. Wanneer u intensief bezig kunt zijn met de koersen is het wel interessant om te beleggen in dit bijzondere edelmetaal. Doordat er een vele lichte koersveranderingen optreden, kunt u toch al snel geld aan het metaal verdienen.

Online brokers waarbij beleggen in platina mogelijk is

Beleggen in platina met een cfd is net zoals het traditionele beleggen mogelijk bij verschillende bekende online brokers. Voorbeelden van online brokers zijn eToro en Plus500. Lees de broker reviews op onze website.

Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Naar vergelijker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies. De prijzen van cryptovaluta kunnen sterk fluctueren. Daarom passen cryptovaluta niet bij alle beleggers. De handel in cryptovaluta staat niet onder toezicht van enige regelgevende EU-instantie.
Sluiten [x]
Persoonlijk contact bij uw start met CFD's?
Bezoek Markets.com
Toch direct starten met beleggen via Markets.com?