Plus500

Beleggen in koffie

Koffie was vroeger een van de populairste dranken en deze populariteit lijkt eigenlijk alleen maar te stijgen. Koffie is wereldwijd de meest gedronken drank en wordt in ons land nog altijd enorm veel gedronken, mede door de ontwikkelingen van koffiemachines. Door deze populariteit is koffie een goed product om in te beleggen. Net als bij de andere beleggingen in grondstoffen, kunt u ook in koffie beleggen door beroep te doen op CFD brokers als bijvoorbeeld Plus500 & Markets.com. Door de jarenlange ervaring, is met name Plus500 erin geslaagd om een zo laag mogelijke aankoopprijs en verkoopprijs in rekening te brengen. Het is gebruikelijk om in koffie te beleggen per pond. Meestal ligt de kostprijs van aandelen in koffie tussen de 200 en 300 dollar. Dit is echter maar een richtlijn omdat de kostprijs van koffie bijna dagelijks verandert.

Etoro

Belegging geschikt voor beginnende en ervaren beleggers

Doordat de kostprijs van koffie zo snel fluctueert is koffie voor zowel beginnende beleggers als ervaren beleggers interessant om in te beleggen. Ook is het voor zowel beleggers met een wat kleinere portefeuille als beleggers met een ruime beurs een interessant product. Het  is mogelijk om op lange en korte termijn te beleggen in koffie. De meeste winsten kunnen behaald worden door op lange termijn te beleggen in koffie. Dit komt doordat koffie eigenlijk nooit te maken heeft met explosieve prijsstijgingen.

Net als bij alle andere beleggingsvormen, zitten er ook nadelen aan beleggen in koffie. De winst die u kunt behalen met beleggingen in koffie zijn namelijk afhankelijk van marktbewegingen. Het is mogelijk om op korte termijn grote winsten te behalen, maar dit kan ook de andere kant op werken. Ook flinke verliezen behoren tot de mogelijkheden. Daarom is het belangrijk dat u de koersen goed in de gaten houdt wanneer u gaat beleggen in koffie en dat u niet te snel doet beleggen in koffie.

Online brokers waarbij beleggen in koffie mogelijk is

Beleggen in koffie cfd's is net zoals het traditionele beleggen mogelijk bij verschillende bekende online brokers. Voorbeelden van online brokers zijn eToro en Plus500. Lees de broker reviews op onze website.

Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Naar vergelijker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies. De prijzen van cryptovaluta kunnen sterk fluctueren. Daarom passen cryptovaluta niet bij alle beleggers. De handel in cryptovaluta staat niet onder toezicht van enige regelgevende EU-instantie.
Sluiten [x]
Beleggen in grondstoffen zoals gas, olie & tarwe? Beleg via een social trading netwerk van Etoro en profiteer van de kennis van anderen!
Bezoek Etoro!
Toch direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het Etoro social trading netwerk?