Plus500

Beleggen in koffie

Koffie was vroeger een van de populairste dranken en deze populariteit lijkt eigenlijk alleen maar te stijgen. Koffie is wereldwijd de meest gedronken drank en wordt in ons land nog altijd enorm veel gedronken, mede door de ontwikkelingen van koffiemachines. Door deze populariteit is koffie een goed product om in te beleggen. Net als bij de andere beleggingen in grondstoffen, kunt u ook in koffie beleggen door beroep te doen op CFD brokers als bijvoorbeeld Plus500 & Markets.com. Door de jarenlange ervaring, is met name Plus500 erin geslaagd om een zo laag mogelijke aankoopprijs en verkoopprijs in rekening te brengen. Het is gebruikelijk om in koffie te beleggen per pond. Meestal ligt de kostprijs van aandelen in koffie tussen de 200 en 300 dollar. Dit is echter maar een richtlijn omdat de kostprijs van koffie bijna dagelijks verandert.

Etoro

Kenmerken voor beleggen in koffie

Doordat de kostprijs van koffie fluctueert is koffie voor beleggers interessant om in te beleggen. Dit geld voor beleggers met een wat kleinere portefeuille als beleggers met een ruime portefeuille. Het is mogelijk om op lange en korte termijn te beleggen in koffie. Het beste kunnen rendementen behaald worden door op lange termijn te beleggen in koffie. Dit komt doordat koffie eigenlijk nooit te maken heeft met explosieve prijsstijgingen.

Net als bij alle andere beleggingsvormen, zitten er ook nadelen aan beleggen in koffie. De rendementen die u kunt behalen met beleggingen in koffie zijn namelijk afhankelijk van marktbewegingen. Het is mogelijk om op korte termijn rendement te behalen, maar dit kan ook de andere kant op werken. Ook flinke verliezen behoren tot de mogelijkheden, ondanks dat de koffieprijs normaal gesproken niet heel veel fluctuatie kent. Daarom is het belangrijk dat u de koersen op elk moment goed in de gaten houdt, wanneer u gaat beleggen in koffie. Kies niet te snel voor dit product, maar informeer u eerst goed over de markt ontwikkelingen.

Online brokers waarbij beleggen in koffie mogelijk is

Beleggen in koffie cfd's is net zoals het traditionele beleggen mogelijk bij verschillende bekende online brokers. Voorbeelden van online brokers zijn eToro en Plus500. Lees de broker reviews op onze website.

Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Naar vergelijker
Beleggen in grondstoffen
Etoro
Bezoek Markets.com
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege de hefboomwerking een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen. Tussen 74-89% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD's. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD's werken en of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te lopen uw geld te verliezen.
Sluiten [x]
Beleggen in grondstoffen zoals gas, olie & tarwe? Beleg via een social trading netwerk van Etoro en profiteer van de kennis van anderen!
Bezoek Etoro!
Toch direct starten met beleggen in grondstoffen of aandelen via het Etoro social trading netwerk?