Plus500

Beleggen in katoen

Katoen is in de Westerse wereld nog altijd een belangrijke grondstof. Het merendeel van onze kleren wordt immers vervaardigt van katoen. Zeker in dit onzeker financiële tijdperk kiezen beleggers steeds minder vaak voor financiële beleggingen als aandelen en ook valuta. Daarentegen wordt er steeds meer geïnvesteerd in grondstoffen. Er wordt steeds vaker gezocht naar producten waar mensen eigenlijk altijd een stabiele behoefte aan hebben, en katoen is zo`n product. Iedere dag kopen mensen wereldwijd kleren die voor het grootste gedeelte zijn gemaakt van katoen.

Etoro

Risico's van katoen

Daarom lijkt beleggen in katoen een hele slimme optie. Toch dient u hier mee uit te kijken. Voor onervaren beleggers kan beleggen in katoen een redelijk gevaarlijke bezigheid zijn. Beleggen in katoen cfd's brengt namelijk altijd vrij grote risico`s met zich mee. De koers moet nagenoeg constant geëvalueerd te worden om de trend waar te nemen en om direct op die trend in te kunnen spelen. Hierdoor is het mogelijk om na een koerswijziging zeer snel een bepaalde winst te behalen, maar ook een groot verlies is al snel mogelijk. Om te beleggen in katoen heeft u in principe niet veel kapitaal nodig. Bovendien is het bij veel online forex brokers mogelijk om te werken met een hefboom.

Online brokers waarbij beleggen in katoen mogelijk is

Beleggen in katoen is net zoals het traditionele beleggen mogelijk bij verschillende bekende online brokers. Voorbeelden van online brokers zijn eToro en Plus500. Lees de broker reviews op onze website.

Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Naar vergelijker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies. De prijzen van cryptovaluta kunnen sterk fluctueren. Daarom passen cryptovaluta niet bij alle beleggers. De handel in cryptovaluta staat niet onder toezicht van enige regelgevende EU-instantie.
Sluiten [x]
Persoonlijk contact bij uw start met CFD's?
Bezoek Markets.com
Toch direct starten met beleggen via Markets.com?